Gençlik Ve Spor Bakanı Kılıç Açıklaması

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Vakarla ve milletimizin bizden istediğinin ne olduğunu bilerek bu seçim sonucunu karşılıyoruz. Milletimiz bizden Türkiye'yi 2023, 2053, 2071 hedeflerine taşımamızı istedi. Biz bunun bilincindeyiz" dedi.

Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan kutlama programında seçim otobüsünden halka hitap eden Kılıç, halkın sandıkta en büyük cevabı verdiğini söyledi.

Halkın her zaman birliğin ve beraberliğin yanında olduğunu dile getiren Kılıç, millete hizmet etmek için yola çıktıklarını, alınan sonuçlardan mutlu olduklarını kaydetti.

Kılıç, şöyle konuştu:

"Bugün sadece Samsun değil, sadece AK Parti değil, Türkiye kazanmıştır. Bugün Ortadoğu kazanmıştır. Bugün dünya kazanmıştır. 3-4 ay yaşadığımız süreç içinde bize karşı gösterilen tahammülsüzlükleri, 7 Haziran seçimlerinden sonra gösterilen bazı hareketleri asla ve asla göstermeyeceğiz. Vakarla ve milletimizin bizden istediğinin ne olduğunu bilerek bu seçim sonucunu karşılıyoruz. Milletimiz bizden Türkiye'yi 2023, 2053, 2071 hedeflerine taşımamızı istedi. Biz bunun bilincindeyiz. Bu davanın yürüyüşü ilelebet devam edecek.

Değerli kardeşlerim, şunu hiçbir zaman unutmayın, biz size hizmetkar olmak üzere buradayız. Biz sizinle el ele, kol kola yürümek için buradayız. Hiçbir zaman sizin yanınızdan ayrılmayacağız."

Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan da parti teşkilatına teşekkür ederek, yarınların artık daha aydınlık olacağını söyledi.

Seçimde sadece AK Parti'nin değil, Türkiye'nin kazandığını vurgulayan Karaaslan, "İnşallah yarından itibaren yapacak çok işimiz var. Hedeflediğimiz çok projemiz var. Hayata geçireceğimiz çok iş var" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından havai fişek gösterileri yapıldı. Yollarda kutlamalar sırasında uzun araç konvoyları oluştu.

Kutlama programına AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, resmi olmayan sonuçlara göre milletvekili seçilen Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Hasan Basri Kurt ve Orhan Kırcalı ile partililer katıldı.

Kaynak: AA