Korsan baskı yapan Zaman gazetesine polis baskını

Zaman Gazetesi tesislerine korsan şekilde' Özgür Bugün' ve 'Özgür Millet' gazetelerinin basıldığı gerekçesi ile arama başlatıldı.

Korsan baskı yapan Zaman gazetesine polis baskını
Korsan baskı yapan Zaman gazetesine polis baskını
İpek Koza Grubu gazetelerine kayyum atanması ardından, Bugün ve Millet gazeteleri Özgür Bugün ve Özgür Millet olarak basılmaya başlanmıştı.

İki gazetenin Zaman gazetesinin matbaasında basıldığı iddiaları üzerine savcılık Bakırköy Sulh Ceza Mahkemesine başvurdu. Mahkemenin arama izni vermesinin ardından polis ekipleri akşam saatlerinde Zaman gazetesinin Yenibosna ' da bulunan binasına geldi. Burada yoğun güvenlik önlemi alan polis ekipleri gazetenin matbaasında Özgür Bugün ve Özgür Millet gazetelerinin basılıp basılmadığı yönünde arama yapmaya başladı.

Korsan baskı yapan Zaman gazetesine polis baskınıKoza İpek Holding'de arama Korsan baskı yapan Zaman gazetesine polis baskınıCHP'li Vekilden Kanaltürk'e Jet Ziyaret
Korsan baskı yapan Zaman gazetesine polis baskınıCHP'li Mahmut Tanal'ın kayyum gözyaşları Korsan baskı yapan Zaman gazetesine polis baskınıMilletvekili Mahmut Tanal TOMA'nın Üzerine Çıktı