Muş TSO'dan Muş Sivil Toplum Platformu Açıklaması

Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Cengiz, Muş Sivil Toplum Platformu (MSTP)’nun aldığı ve alacağı hiçbir karardan sorumlu olmadıklarını açıkladı.

Muş TSO'dan Muş Sivil Toplum Platformu Açıklaması
Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MUŞ-TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Cengiz yazılı basın açıklaması yaparak Muş Sivil Toplum Platformu (MSTP) ile hiçbir bağlantılarının olmadığını söyledi.



MSTP’nin bundan önce aldığı, bugünden sonra alacağı hiçbir kararın yapmış olduğu açıklamaların Muş Ticaret ve Sanayi Odası’yla bağdaştırılmaması gerektiğini belirten Cengiz, yazılı basın açıklaması yaptı. Cengiz, şu ifadelere yer verdi: “Bir ay önce Varto ilçesini ziyaret eden ve basın açıklaması yapan MSTP’nin incelemeleri ve açıklamaları Muş Ticaret ve Sanayi Odasını bağlayıcı değildir. MUŞ TSO olarak hiçbir platforma üyeliğimiz veya bağlılığımız söz konusu değildir. MSTP’nin bugüne kadar yaptığı hiçbir açıklamaya katılmadık, bugünden sonra da katılmayacağız. Muş Ticaret ve Sanayi Odası yeri ve zamanı geldiğinde gerekli açıklamayı yapabilecek durumdadır. MSTP’nin yaptığı ve yapacağı açıklamalarda odamızın olmadığını üyelerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunarız.”
Kaynak: İHA