Döşemealtı Belediyesi Killik Mahallesi'ne Yeni Yol Açtı

Döşemealtı Belediyesi Killik Mahallesi’nde yaklaşık 10 kilometre yeni yol açtı, derelerin ıslahı ve çevre düzenlemeleri yaptı.

Döşemealtı Belediyesi Killik Mahallesi'ne Yeni Yol Açtı
Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Mahalle Muhtarları ve Belediye’nin Mahalle Koordinasyon Merkeziyle birlikte hareket edip ilçe genelindeki mahallelerin sorunlarını çözmeye devam ediyor. Ekipler, Killik Mahallesi’nde yaklaşık 10 kilometre yeni yol açtı, derelerin ıslahı ve çevre düzenlemeleri yaptı. Ekiplerinin mahallenin farklı noktalarında çalışma yürüttüğünü belirten Killik Mahalle Muhtarı Raşit Ekin, mahallede 10 kilometreye yakın yolun açıldığını bunun yanında dere ıslahı çalışmalarının da yürütüldüğünü söyledi.

Muhtar Ekin, "Çakırlar mevkinde 4-5 tane evin yolu olmadığı için insanlar evlerine tarlalardan ulaşıyor, eşyalarını da omuzlarında taşımak zorunda kalıyordu. İlkel şartlarda yaşamını sürdüren mahalle sakinlerimiz bundan sonra Belediyemizin açmış olduğu yeni yolları kullanarak evlerine ve bahçelerine ulaşabilecek” dedi.

MEZARLIK YOLU ÇAMURDAN KURTARILDI

Raşit Ekin, “Kemil mevkinden Deli Ahmetler bağlantısı olan 5 kilometre stabilize yolumuz yapıldı. Tomaslar mevkiinde mahalle mezarlığına çıkan yol bu güne kadar açılamamıştı orası da açılmak suretiyle vatandaş, yağmurdan ve çamurdan kurtarılmış oldu. Güneyce mevkini Çöptenlere bağlayan yolumuzu bitirdik. Belenler mevkine 3 kilometre yeni yol yaptık. Bu sayede vatandaş evine ve bahçesine giderken yağmur-çamur derdine düşmeyecek.”
Kaynak: İHA