Sandıklı'da Fidan Dikim Töreni

AFYONKARAHİSAR - Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde eğitim öğretime bu yıl başlayan Atatürk İlköğretim Okulu bahçesine Sandıklı Belediyesi tarafından fidan dikim programı düzenlendi.

Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan, Belediye Başkanı Mustafa Çöl, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Karaosman ve Atatürk İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı İbrahim Kahraman'nın katıldığı fidan dikme programında okul bahçesine protokol üyeleri tarafından 45 fidan dikildi.

2015-2016 eğitim öğretin döneminde 320 öğrenci kapasiteli İlköğretim Okulu’nun eğitim öğretime kazandırıldığını belirten Kaymakam Arıcan, mahallenin böyle bir okula ihtiyacının olduğunu söyledi.

Arıcan, şunları söyledi:

"Bu bölgemiz ve mahallemizde bir okula ihtiyaç vardı. Güzel bir okul oldu. Eksiklerini zamanla gideriyoruz. Çevredeki mahalle sakinlerinden gelen memnuniyetler alıyoruz. Özellikle çevre düzenlemesi ve yolun açılmasında Belediye Başkanımızın büyük katkıları oldu. Ben Belediye Başkanımıza bu anlamda çok teşekkür ediyorum. Okulumuzu bu tür çalışmalarla yeşillendireceğiz. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA