AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp 'İnadına İstikrar İnadına İktidar'dedi

AK Parti Muğla İl Teşkilatı ve Bodrum İlçe teşkilatınca Bodrum By Resort otelde partililerle yemekli bir toplantı düzenlendi.

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp 'İnadına İstikrar İnadına İktidar'dedi
Toplantıya Eski AB Bakanı Volkan Bozkır, Muğla Milletvekili Hasan Özyer, Ak Parti Muğla İl başkanı İhsan Küreci, Bodrum İlçe başkanı Çiğdem Demirlap, Bodrum Muhtarlar Derneği Başkanı Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Cemil Gündüz, Muğla AK parti milletvekili adayları, İl ve İlçe kadın ve gençlik kolları ile yarımada genelinde görev yapmakta olan bazı muhtarlar katıldılar.

AK Parti ilçe başkanı Çiğdem Demiralp bu toplantıya iştirak edenlere teşekkür ederek başladığı konuşmasında ; “1 Kasım seçimleri Türkiye için ve birlik beraberliğimiz için çok önemlidir. İstikrar ve istikbal için ülkemizin Ak parti kadrolarına ihtiyacı vardır. Türkiye ayakta kalmak için değil koşmak için yola çıktı. İnadına istikrar, inadına tek başına iktidar” dedi.

BODRUM HAK ETTİĞİ YATIRIMLARI ALACAK BİR İLÇE

Sayın Eski AB Bakanı Volkan Bozkır’ı Muğla ve Bodrumlular olarak değerli görüşlerinden istifade etmek için buraya çağırdık diyen Ak Parti Muğla İl başkanı İhsan Küreci; “Bodrum dünyada söz sahibi olabilecek en büyük potansiyele sahip bir ilçemizdir. Bodrum hak ettiği yatırımları alacak bir ilçemizdir. 1 Kasımdan sonra bunların hepsinin gerçekleştiğini göreceğiz. Burada 2002 den bu yana bu partiye emek veren bu partiye gönül veren insanlarımız var. Ama yinede son günlerde sahada olmayan arkadaşlarımız var, onların kim olduğunu bizlere haber verin ve onların evine ve ayağına giderek sorunlarını dinleyelim. Hep beraber El ele verelim” dedi.

GİTMEMİZ GEREKEN YOL BELLİ

Muğla Milletvekili Hasan Özyer ise 1 Kasımda tek başına iktidarı gerçekleştirip kaldığımız yerden devam edeceğiz diyerek başlayan konuşmasında; “Ne zaman Türkiye kalkınsa büyüse dış güçler bu ülkedeki terörü besliyorlar. Madalyonun her iki tarafına da bakalım. Suriye ve Iraktakiler şanslı onların gidebilecek Türkiye gibi bir ülkeleri var. Ama Allah korusun bizim bu gün böyle bir durumda gidebileceğimiz hiçbir ülke yok. Onun için birlik ve beraberliğimize en çok ihtiyacımız olduğu bu günlerde dikkatli davranmalıyız. Gitmemiz gereken yol belli, onun için Muğla’dan da AK partiye güçlü bir şekilde destek olmamız lazım. Türkiye yola devam edecekse AB süreci önemlidir. AB’ye girmesek te AB standartlarının bu ülkeye girmesi lazım. 78 milyon insanımızın eşit olduğu geleceğe güvenle baktığı mutlu ve refah içerisinde bir toplum geliştirmek Biz AK partililerin en büyük amacıdır. Türkiye bu gün belirli bir noktaya gelmiştir. 1 Kasımda Muğla’nın kalkınma ve gelişmesi için, sizlerinde oy desteği olsun. Şimdiden hepinize teşekkür ederim. İnşallah 1 Kasım seçimleri Muğla ve Bodrum için hayırlı olur” dedi

AK Parti Muğla İl Teşkilatı ve Bodrum İlçe teşkilatınca Bodrum By Resort’de partililerle düzenlenen toplantı soru-cevap şeklinde devam etti...
Kaynak: İHA