Giritliler'den Kuşadası Belediyesi'ne Teşekkür
Kuşadası Belediyesi ile Giritliler Kültür Dostluk ve Dayanışma Derneği tarafından hafta sonu düzenlenen Geçmişten Günümüze Girit Sempozyumu’na katılan Giritli göçmenler, Kuşadası Belediyesi’ne teşekkür etti.

16-18 Ekim tarihleri arasında yurt içinden ve yurt dışından 41 bilim insanının katılımıyla Kuşadası’nda gerçekleşen sempozyuma çok sayıda üniversiteden Girit konusunda çalışan akademisyenler katkı sağlarken Türkiye’nin dört bir yanından Giritlileri temsil eden sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve Kuşadası’nda yaşayan Giritli göçmenler katıldı.
Tarihleri ve kültürleri ile buluşmanın kendilerini çok heyecanlandırdığını belirten Giritliler, Kuşadası Belediyesi’ne ve Giritliler Derneği’ne teşekkür etti.
