HAVELSAN, Başarı Öyküsünü 'Agıle Turkey Summit'te Paylaştı

ANKARA - HAVELSAN, "Uygulama Yaşam Döngüsü Yönetim Dönüşümü" başarı öyküsünü, Agıle Turkey Summit’te paylaştı.

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, "Agile (Çevik) Yazılım Geliştirme" metodolojileri hakkında çözüm işbirlikleri sağlama, güncel konular üzerine tartışma ve alandaki başarı öykülerini dinleme fırsatı sağlayan Agile Turkey Summit etkinliği, 5-11 Ekim tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleşti.

Ulusal ve uluslararası çapta, alanında uzman eğitimci ve konuşmacıların seminer, eğitim ve sunumlarıyla geçen etkinliğe, HAVELSAN Yazılım Geliştirme Otomasyon Birimi Sistem Baş Mühendisi Dr. Eray Tüzün de konuşmacı olarak katıldı. "HAVELSAN’da Tümleşik Yazılım Geliştirme Ortamı Dönüşümü" başlıklı sunumuyla Tüzün, uygulama yaşam döngüsü yönetim süreçlerinin büyük-ölçekli kurumsal ortam içerisine adaptasyonunu HAVELSAN başarı öyküsü olarak katılımcılarla paylaştı.

HAVELSAN'ın 2012 yılında başlattığı yazılım geliştirme ortamı (YGO) dönüşümü, yazılım geliştirme ortamı verimliliğini arttırma ve altyapı maliyetlerini düşürmeyi amaçlıyor. Yazılım geliştirme ortamı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının 2014 yılı Verimlilik Proje Ödüllerinde "Jüri Özel Ödülü"ne de layık görülmüştü.

Kaynak: AA