Selçuk Belediyesi'nden Yaşlılarla Pamucak'ta Mangal Keyfi

Selçuk Belediyesi, Dünya Yaşlılar Günü kapsamında huzurevi sakinlerini Pamucak Sosyal Tesislerinde ağırladı. Selçuk’un doğayla bütünleşen Pamucak sahilinde mangal keyfi yapan huzurevi sakinleri özel günde gönüllerince vakit geçirdi. Huzurevi sakinleri, güne özel hazırlanan pastayı ise Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı ve Belediye Başkan Yardımcıları ile hep birlikte kesti.

Selçuk Belediyesi'nden Yaşlılarla Pamucak'ta Mangal Keyfi
Dünya Yaşlılar Günü’nde Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi sakinlerini Pamucak Sosyal Tesisleri’nde öğle yemeğinde ağırlayan Selçuk Belediyesi, burada huzurevinde kalan yaşlılara mangal keyfi yaşattı. Selçuk Belediyesi tarafından düzenlenen öyle yemeğine programı nedeniyle Başkan Dr. Dahi Zeynel Bakıcı katılamazken, yaşlıları eşi Ayşen Bakıcı yalnız bırakmadı.

"İLGİDEN VE HİZMETTEN MEMNUNUZ"

Yemeğe Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı ile eşi Havva Boyacı, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’nın eşi Ayşen Bakıcı, Selçuk Belediye Başkan Yardımcıları Ali Karakurt ve Atilla Aksoy, Huzurevi Müdürü Serpil İbri, huzurevi sakinleri ve çalışanları katıldı.

Selçuk protokolünün huzurevine olan yakınlıklarının kendilerini çok mutlu ettiğine dikkat çeken Selçuk Akıncılar Huzurevi Müdürü Serpil İbri, her türlü davetlerine katılım gösterdikleri için kendilerine teşekkür ettiğini belirtti.

"BİRLİKTE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Kurum olarak huzurevi sakinleri ile aynı ortamlarda birlikte olmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Ali Karakurt, huzurevi sakinlerinden enerji aldıklarını söyledi.



Karakurt, şunları kaydetti: “Onları mutlu etmek, hoşnut etmek ve onların ihtiyaçlarını gidermek bizi son derece tatmin ediyor, bize enerji veriyor. Bu tür etkinlikleri hep birlikte artırarak devam ettirmeyi düşünüyoruz.”

"BUGÜN YAŞLILAR GÜNÜ DEĞİL GENÇLİK GÜNÜ"

Yaşlılar gününün gençlik günü olarak değerlendirilmesi gerektiğine dikkat çeken Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, “Şaka bir yana hiçbir insan eminim kendini gerçek yaşında hissetmez. Hele huzurevinin çatısı altında bulunan siz değerli kardeşlerim bu ahenk ortamında daima olduklarının çok altında. Hatta yarı yaşta olduklarını hissediyorlar. Kendinizi daima iyi hissedin. Bir yıl daha geçti ama yaşlanmak yok, olgunlaşmak var. Nice günlerde, nice aylarda, nice yıllarda hep beraber olalım” diye konuştu.

YAŞLILAR GÜNÜNE ÖZEL PASTA KESİMİ

Yapılan organizasyondan oldukça mutlu olduklarını dile getiren huzurevi sakinleri, ayrıca Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi’nde kalmaktan da büyük memnuniyet duyduklarını kaydetti.

Yemeğin sonunda huzurevi sakinleri, güne özel hazırlanan pastayı protokol üyeleri ile birlikte kesti.
Kaynak: İHA