'Adını Sen Koy' Kampanyasında Sona Gelindi

Adana Büyükşehir Belediyesi Beldetaş AŞ tarafından yaptırılan Pozantı Su Şişeleme ve Paketleme Tesisi’nde üretilecek ürünün adını Adanalılar’ın belirlemesi için başlatılan "Adını Sen Koy" kampanyasında sona gelindi.

'Adını Sen Koy' Kampanyasında Sona Gelindi
Şu ana kadar yaklaşık 20 bin kişinin katıldığı kampanyayla ilgili gelinen son durumu, Beldetaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Fatih Karayandı ve yönetim kurulu üyeleri basın mensuplarıyla paylaştı.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nde gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Karayandı, “Biz yaptık oldu mantığıyla değil de yeni taşıyacağımız su fabrikasında üretilecek olan su fabrikasının ismini de Adanalılar’ın koymasını istiyoruz ve bununla ilgilide 15 günlük bir anket çalışmamız oldu. İnternet üzerinden yaklaşık 10 bini aşkın isim önerisi oldu. Onun dışında bizim kapalı duraklarımızda bire bir anket çalışması oldu yaklaşık 3 bin civarında oradan gelen sonuçlarımız var. Vatandaşlarımızın bir kısmı bizi telefonla arayarak veya şirketimize faks çekerek başvuruda bulundu. Onun dışında sosyal medya üzerinden yürüttüğümüz kampanyalar vardı bu sosyal medya üzerinden yürüttüğümüz kampanyalara da başvurdular ki ondan da 1.500-2 bin civarında katılım oldu. Kabaca 20 bin civarında isim önerisi toplandı” şeklinde konuştu.

Mükerrer başvurular varsa onları tespit edeceğiz ve eleyeceğiz diyen Beldetaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Karayandı, “İsim önerilerini gruplandıracağız gruplandırdıktan sonra da bunların hangisi tescile uygun onunla ilgili bir çalışma yapacağız. En sonunda da yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla oturup Adanalılar’ın önerdiği isimlerden birine karar vereceğiz. İsime karar verdikten sonra o isimleri öneren arkadaşların, Adanalılar’ın isim listesini sitemizden yayınlayacağız ve bu çalışmamızın yaklaşık 10 gün sürmesini bekliyoruz” dedi.

Karayandı, isim önerisinde bulunan Adanalılar arasında çekiliş yapılacağını ve bu çekilişte 3 kişiye Iphone 6 cep telefonu hediye edileceğini söyledi.

Kaynak: İHA