Ak Parti Kırşehir Milletvekili Çalışkan Açıklaması

AK Parti KırşŸehir Milletvekili Abdullah LJalışŸkan, Polis Meslek EğŸitim Merkezi'nde (POMEM) eğŸitim görmek için altı aylık dönemlerde 500 öğŸrencinin aileleriyle birlikte KırşŸehir'e geleceğŸini ve şŸehrin ekonomisinin canlanacağŸını bildirdi.

LJalışŸkan, yaptığŸı yazılı açıklamada, KırşŸehir Polis Meslek Yüksekokulu'nun bir süre önce POMEM'e dönüşŸtürüldüğŸünü anımsattı.
KırşŸehir Polis Meslek Yüksekokulu'nun, POMEM'e dönüşŸtürülmesinin il için daha faydalı olacağŸına inandığŸını ifade eden LJalışŸkan, şŸunları kaydetti:
"26 Ocak 2015'den itibaren POMEM'de üniversite mezunu 500 öğŸrenci ile yeni eğŸitim ve öğŸretime başŸlanacak. POMEM'de eğŸitim görmek için altı aylık dönemlerde 500 öğŸrenci aileleriyle birlikte KırşŸehir'e gelecek ve şŸehrimizin ekonomisi canlanacak. POMEM'in memleketimize hayırlı ve uğŸurlu olmasını temenni ediyorum."
LJalışŸkan, ayrıca Ahi Evran ǜniversitesi Camisi'ne Türkiye Diyanet Vakfı'ndan 1 milyon lira destek aldıklarını vurgulayarak, sözlerini şŸöyle sürdürdü:
"Bu cami, Selçuklu mimarisi ile KırşŸehir'in sembol eserlerinden birisi olacak inşŸallah. ǖnünden geçen LJevre Yolu projemiz bittiğŸi zaman daha güzel ve görkemli görünecek. Hayırsever vatandaşŸlarımızın desteklerini bekliyoruz."
 
Kaynak: AA