Dada Dandinista - Okan Bayülgen Bu Tarz Benim Ayşenur Balcı'nın Dansını Taklit Etti! / İzle

Okan Bayülgen'in programı Dada Dandinista'ya konuk olan Bu Tarz Benim yarışmacısı Ayşenur Balcı'nın dans gösterisi herkesi şaşırttı. Ayşenur Balcı'nın dansına rakip olan Okan Bayülgen'in yaptıkları ise izleyenleri güldürdü...

Dada Dandinista - Okan Bayülgen Bu Tarz Benim Ayşenur Balcı'nın Dansını Taklit Etti! / İzle
Dada Dandinista Son Bölüm Okan Bayülgen Bu Tarz Benim Ayşenur Balcı'nın Dansını Taklit Etti İzle...
Star TV ekranlarında yayınlanmaya devam eden Okan Bayülgen'in hazırlayıp sunduğu Cumartesi gecelerinin efsanesi haline gelen ''Dada Dandinista'' yeni bölüm ile seyircisiyle buluştu.

Dada Dandinista'nın bu haftaki bölümüne Türk Halk Müziği sanatçısı Hüseyin Turan, Bu Tarz Benim yarışmacısı Ayşenur Balcı, “Tut Sözünü” filminden Bay J, Bülent Polat, Kemal Uçar, Doktor Gökçen Erdoğan ve Atiye konuk oldu.

Dada Dandinista'nın bu hafta en çok dikkat çeken konuklarından olan Bu Tarz Benim yarışmacısı Ayşenur Balcı'nın yarışmada yaptığı bir dans performansı programın sunucusu Okan Bayülgen'in dikkatini çekti.

Ayşenur Balcı'yı sahneye çıkartan Okan Bayülgen yarışmada yaptığı dansı birlikte yapmak istedi. Ayşenur Balcı, kıyafetinin uygun olmadığını söylesede Bayülgen'i ikna edemedi ve dans etmeye başladı.

Ayşenur'un dansını dikkatli dikkatli izleyen Bayülgen fazla dayanamadı ve o da başladı dans etmeye. Ayşenur Balcı ve Okan Bayülgen'in karşılıklı dansı diğer konukları güldürdü.