Alanya'da 'Sezon Açılışı Bisiklet Yol Yarışları' Başladı

Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen "Sezon AçılışŸı Bisiklet Yol YarışŸları" başŸladı.

Alanya-GazipaşŸa Yolu YeşŸilöz KavşŸağŸı'nda Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent UğŸur ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak tarafından yarışŸların startı verildi.

Organizasyonun ilk gününde 68 kilometrelik yıldız erkekler (A) kategorisinde 80, 51 kilometrelik yıldız erkekler (B) kategorisinde 55 ve 85 kilometrelik genç erkekler kategorisinde 84 sporcu pedal çevirdi.
Yıldız erkek (A) kategorisinde Serhat Mercan birinci, Tahsin Temel ikinci ve EşŸref Batuhan Pekcan üçüncü oldu. Yıldız erkek (B) kategorisinde Abdülsamet LJekirdek birinciliğŸi, DoğŸukan Abaza ikinciliğŸi ve Tahir BuğŸra YiğŸit üçüncülüğŸü kazandı. Genç erkeklerde ise Batuhan ǖzgür yarışŸı ilk sırada tamamlarken, Emre Torun ikinciliğŸi ve Faruk ǖztürk ise üçüncülüğŸü elde etti.
Organizasyonda, yarın büyük erkekler, genç ve büyük bayanlar, yıldızlar ve masterlar (A ve B) yol yarışŸları, cumartesi ve pazar günü ise şŸehir merkezindeki parkurda, kriteryum yarışŸları yapılacak.
Bu arada 4 gün sürecek yarışŸlara, 25 ilden 450 sporcunun katılacağŸı bildirildi.

 
Kaynak: AA