Show TV Bu Tarz Benim: Cemil İpekçi o yarışmacıya hasta oldu

Yeni sezonu ile Show TV'de başlayan Bu Tarz Benim ilk bölümü bugün ekranlara geldi. Bu Tarz Benim'de 20 yaşındaki Aygün Aydın adlı yarışmacı dış görünüşüyle Cemil İpekçi'nin beğenisini topladı.

Show TV Bu Tarz Benim: Cemil İpekçi o yarışmacıya hasta oldu
Sunuculuğunu Ebru Akel'in yaptığı jüriliğini ise Cemil İpekçi, Sibel Arna, Umut Eker ve Chloe Loughnan Ortaç'ın yaptığı Bu Tarz Benim yarışmasının bugünkü bölümüne İpekçi'nin bir yarışmacıyı ettiği iltifatlar damgasını vurdu.

20 yaşındaki Aygün Aydın adlı yarışmacı dış görünüşüyle Cemil İpekçi'nin beğenisini topladı.

'Al böyle minik minin suratını ye' ifadesini kullanan İpekçi, 'Bu kadar sempatik bir surat... Bir çizmeli kedi yürüdü burada. Kulakları, bıyıkları eksik. Bir şey söyleyemeyeceğim çok güzel bir kızsın' diyerek topu Umut Eker'e attı. attı.

Umut Eker'in yorumları üzerine dayanamayıp tekrar söze giren Cemil İpekçi, 'Tarzı filan bilmiyorum. Seni görünce dünyada bir insan bu kadar şeker ve tatlı olur dedim' dedi.

Bu iltifatlar üzerine yarışmacı İpekçi'nin yanına gidip elini öpüp alnına koydu.

İpekçi, 'Vücudu da çok güzel. Ben bunu tavşan da yaparım çizmeli kedi de yaparım. Ben sana bu gece gönlümü açtım. İki tane kulak takıp ısırmak istedim' diyerek iltifat yağmuruna tutmaya devam etti.

İpekçi, 'Çizmeli kedime tarz diyorum' derken yarışmacı diğer jüri üyelerinde 'Tarz değil' oyunu aldı. BEYAZ GAZETE