Gazeteciler 10 Ocak’ta Gebze’de Buluştu

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Gebze’de çalışan gazetecilerle bir araya geldi.

Gazeteciler 10 Ocak’ta Gebze’de Buluştu

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze’de çalışan basın mensuplarıyla kahvaltıda buluşarak, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nünü kutladı. Bir Restaurant’ta düzenlenen toplantıya Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, İlçe Emniyet Müdürü Güner Yılmaz, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, Marmara Gazeteciler Derneği (MAGDER) Başkanı Ahmet Oğuz ve yerel basında çalışan gazeteciler katıldı.

Buluşmada söz alarak gazetecilik mesleğinin zor ve bir o kadar da onurlu, erdemli olduğunu vurgulayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Gebze başta olmak üzere diğer ilçe belediye başkanlarının da bölgenin yaşanabilir, modern ve müreffeh bir yer olabilmesi için çalıştıklarına değinen Başkan Köşker, “Bizler kentimiz için çalışırken, sizler de kamuyu yani toplumu bilgilendirmek, yanlış giden bir şeyler varsa yayınlarınızla bizleri uyarmak gibi diğer bir toplumsal vazifeyi yerine getiriyorsunuz. Gebze’nin büyümesinde, siz değerli basın mensuplarının katkıları büyüktür. Bu vesileyle, bu önemli görevi layıkıyla yerine getirmek için gecesini gündüzüne katarak çalışan siz değerli basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ederim. Çalışmalarınız da ve meslek hayatınızda başarılar dilerim” dedi.

Kaynak: İHA