En Güzel Mevlid Kandili Mesajları 2015

Mevlid Kandili 2 Ocak 2015 Cuma akşamı idrak edilecek. Mevlid Kandili dolayısıyla bazı kurumlar Mevlid Kandili mesajı yayınladı. Sizlerde sevdiklerinizin Mevlid Kandili'ni kutlamak için aşağıdaki Mevlid Kandili mesajlarını kullanabilirsiniz...

En Güzel Mevlid Kandili Mesajları 2015
2015 yılı Mevlid Kandili 2 Ocak 2015 Cuma'yı Cumartesi'ne bağlayacak olan gece idrak edilecek. Mevlid Kandili dolayısıyla bazı kurumlar Mevlid Kandili mesajı yayınladı. Sizlerde sevdiklerinizin Mevlid Kandili'ni kutlamak için aşağıdaki Mevlid Kandili mesajlarını kullanabilirsiniz. İşte 2015 Mevlid Kandili Mesajları ile ilgili detaylar..

En Güzel Mevlid Kandili Mesajları 2015

Müslümanların en özel gecelerinden bir de Mevlid Kandili geceleridir. Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (SAV) 'in doğduğu gece Mevlid Kandili olarak idrak ediliyor. Peki Mevlid Kandili'nde ne yapmalıyız, Mevlid Kandili'nde nasıl dua etmeliyiz, Mevlid Kandili'nde hangi ibadetleri yapmalıyız, İşte Mevlid Kandili'nde yapılması uygun olan ibadetler...
Mevlid Kandili, Kutlu Doğum'un habercisi, bu gece Müslüman alemi için büyük önem taşıyor.

Camilere akın edecek müslümanlar ellerini yaradana açıp dua edecek, af dileyecek. Bu gece tüm insanlara rahmet elçisi olarak gönderilen ve İslam'ın mesajlarını halka sunan peygamberlik zincirinin son halkası olan Hz. Muhammed'in hicri takvime göre dünyaya teşrif ettiği gecedir. Müslümanlar alemlerin efendisine duyduğu özlem ve sevgiyi tazeliyecek, birlik ve beraberlik duygularının bir kez daha perçinleştiği bu geceyi ibadet ve dualarla geçirecek.

MEVLİD KANDİLİ'NDE NASIL DUA EDİLMELİ?

Bu gece Mevlid Kandili, Peygamber efendimiz Hz. Muhammed'in dünyayı şereflendirdiği gecenin yıl dönümü. Peki bu geceyi müslümanlar nasıl idrak etmeli, hangi duaları okunmalıdır. Emekli müftü yardımcısı Yusuf Kavaklı, Mevlid Kandili'nde nasıl ibadet etmemizi anlattı.

En Güzel Mevlid Kandili Mesajları 2015