Didim Orman Kampında Moral Tatili

Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü Erdinç Karaköse, geçirdiği trafik kazasının ardından ailesiyle birlikte Didim Orman Kampı’nda tatil yapıyor.

Didim Orman Kampında Moral Tatili

Didim Orman Kampı’nda ailece tatilini geçiren Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü Erdinç Karaköse, geçirdikleri kazanın ardından taburcu oldukları ve öneri özerine moral tatili için Didim Orman Kampı’na geldiklerini söyledi.

Türkiye’nin gözde turizm merkezlerinden birisi de Didim olduğunu belirten Karaköse, deniz ve kum olarak Didim’in ön plana çıktığı ifade etti.

Karaköse, “Daha önceki yıllarda da zaman zaman tatilimi Didim de geçirdim. Türkiye’nin gözde turizm merkezlerinden birsidir. Geçirdiğimiz kazanın ardından taburcu olduk. Tayinimi Ankara merkeze istedim. Moral tatili için Didim Orman Kampını seçtik. Doğal bir yapıya sahip bir alan ve kendi konumuna uygun ihtiyaçlara cevap verecek şekilde bir düzenleme yapılması halinde bölgenin en gözde tatil yeri olacağı ve dolayısıyla da Didim’in turizmine katkı sağlayacaktır. Deniz ve kum olarak Didim ön plana çıkıyor. Bu ormanlık alan deniz ve kum’un yanı sıra doğayı da katarak ayrı bir zenginlik katıyor. Burada da tamamen doğal yiyecekler ve içeceklerin sunulacağı bir konsepte dönüştürülürse Orman Kampı Didim’in cazibe merkezi haline gelecektir” diye konuştu.

Orman kampında Manisa Kültür ve Turizm Müdürünü ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunan Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’da, amaçlarının kampa günlük, haftalık ve aylık olarak gelen vatandaşları bu alanda rahat edebilecekleri ve daha hijyenik bir ortamda hem denizden hem de yeşil alandan faydalanmalarını sağlamak olduğunu belirtti.

Kaynak: İHA