Btso Akademi’de Kursiyerler Sertifikalarını Aldı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO), iş dünyasında değişim ve dönüşüme büyük katkı sağlayan projesi ‘BTSO Akademi’ kapsamındaki eğitim programları tüm hızıyla sürüyor.

Btso Akademi’de Kursiyerler Sertifikalarını Aldı
Eğitmenliğini Koray Koyuncu’nun yaptığı ‘Etkin müşteri ilişkileri yönetimi’ programını tamamlayan kursiyerler sertifikalarını BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay ve Meclis Başkanı Remzi Topuk’un elinden aldılar.
BTSO’nun, 35 bin üyesine ve üye firmaların uzman kadrolarına yönelik başlattığı BTSO Akademi eğitimleri tüm hızıyla devam ediyor. ‘Yöneticiler için etkin müzakere teknikleri’, ‘Etkili konuşma ve topluluğa hitabet’ ve ‘Mentorlük’ eğitimlerinin ardından ‘Etkin müşteri ilişkileri yönetimi’ programı da oda hizmet binasında gerçekleştirilen eğitimlerle tamamlandı. Eğitmenliğini Koray Koyuncu’nun yaptığı programa katılan 38 kursiyer sertifikalarını aldı.

Düzenlenen sertifika töreninde konuşan BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Akademi Projesi’yle ilgili ciddi yatırımlar gerçekleştirdiklerini söyledi.

Oda olarak Kirazlıyayla Santoryum binasının ihalesini kazandıklarını hatırlatan Burkay, “Bu binayı BTSO Akademi Projesi kapsamında yaşam boyu eğitim merkezi haline getireceğiz. Buradaki hedefimiz hem yurt dışındaki üniversitelerden, hem de yurt içerisindeki üniversitelerden alacağımız eğitimlerle iş dünyasının önemli konulardaki bilgi birikimlerini artırmak. Bunun dünyada çeşitli örnekleri var. Bu örneklerden bir tanesini de Bursamıza kazandırmış olacağız” dedi.

BTSO Akademi projesine son iki ayda bin 200’ün üzerinde başvuru yapıldığını belirten Burkay, “Bu eğitimlerin amacı sizlerin yetkinliklerini artırmak. Bizim BTSO olarak ‘Bursa büyürse Türkiye büyür’ diye bir söylemimiz var. Bu bir iddia değil, bir realite. Türkiye özellikle önümüzdeki otuz yılda bu dönüşüm ve değişimi gerçekleştirecekse, Bursayla gerçekleştirecek, sizlerle gerçekleştirecek. Bu eğitimlerde katkısı olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

‘Etkin müşteri ilişkileri yönetimi’ eğitimiyle BTSO Akademi programlarının dördüncüsünün tamamlandığını ifade eden BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk, “Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumları ve üniversiteleriyle yapmış olduğumuz işbirlikleri kapsamında eğitimlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen eğitimler katılımcıların iş yaşamına olduğu kadar sosyal hayatlarına da ciddi anlamda katkı sağlayacağına inanıyorum” dedi.

Konuşmaların ardından kursiyerler sertifikalarını BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay ve Meclis Başkanı Remzi Topuk’un elinden aldılar.
Kaynak: İHA