Emanet 1. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Fox Tv ekranlarının yeni dizisi Emanet 1. Bölümüyle 1 Eylül Pazartesi akşamı ekranlarda olacak. İşte Emanet 1. Bölüm fragmanı ve özeti...

Emanet 1. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Emanet Dizisi 1. Bölüm özeti:

Zelal Kozaklı, turizmde tur rehberi olarak çalışmaktadır. İstanbul'da İngilizce bölümünü bitiren Zelal, babasını yalnız bırakmak istememiş ve memleketi Ürgüp'e geri dönmüştür. Kozaklı ailesinin büyük oğlu olan Halit ile tanışmış birbirlerine aşık olmuşlardır.

EMANET 1. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

İki aşık evlenecekleri günü iple çekerken, Halit'in kardeşi Ekrem, Zelal'in Halit ile evlenmesini kabul edemez ve Zelal'in gözünden Halit'i düşürecek bir plan yapar. Ekrem, kurduğu tuzağın sonucunu kendisi bile hayal edemez.

Adana Pozantı'da görev yapan yüzbaşı Fırat, Hatun ve Ekrem'in hain planının sonucunda Zelal'le yolları kesişir. Halit'in babası Tahir Ağa ve annesi Nedret Hanım, her şeyden habersiz oğulları için kusursuz bir nikah hazırlama telaşı içindedirler.

Tahir Ağa'nın ikinci karısı Hatun, Halit için yapılan her şeyden rahatsız olmaktadır. Halit'in yerine Ekrem'i getirmek isteyen Hatun, konağı Zelal'e ve Halit'e dar edecek planlar yapmaktadır. Zelal, kurulan tuzaktan habersiz, evleneceği günü ve Halit'in karısı olmayı sabırsızlıkla beklemektedir