Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Afyonkarahisar'da

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a oy verilmesi gerektiğini kaydederek, “Pazar günü unutmayın bir milat, milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan diyeceğiz” dedi.


Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları kapsamında bu akşam memleketi Afyonkarahisar’a gelen Bakan Eroğlu, AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Akarçay rekreasyon alanında gerçekleştirilen etkinliğe katıldı.

Mehter takımının da sahne aldığı etkinliğin açılış konuşmasını yapan Bakan Eroğlu, vatandaşlardan 10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan’a destek isteyerek, seçimde tercihin Erdoğan’dan yana kullanılması gerektiğini kaydetti.

Bakan Eroğlu, “Erdoğan'a oy vermek için bir neden var. Karizması, dünya liderliği, Türkiye'de büyük yatırımlara imza atan, ekonomiyi şaha kaldıran, IMF'ye 5 milyar dolar borç verecek bir Türkiye'yi inşa eden lider var. Türkiye’nin geleceği için Erdoğan’a oy verilmeli. 10 Ağustos'ta milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'a oyumuzu vereceğiz” dedi.

Bakan Eroğlu, konuşmasının ardından meşale yürüyüşüne katıldıktan sonra Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan'ın, bez afişe basılıp balonlarla bağlanan portresini gökyüzüne bıraktı.
Kaynak: İHA