Bozan, Demirtaş İçin Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor

Mardin'in Artuklu İlçe Belediyesi Eşbaşkanı Sevinç Bozan, HDP'nin Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş’a destek için köy ziyaretlerine devam ediyor.

Bozan, Demirtaş İçin Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor

Mardin’in Artuklu ilçesinde, Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş için seçim çalışması sürüyor. Demirtaş için yapılan seçim çalışmalarına Artuklu Belediyesi Eşbaşkanı Sevinç Bozan, Artuklu’nun merkez mahallelerinin yanı sıra, ilçeye bağlanan ve daha önce köy statüsünde olan mahallelerde seçim çalışması yürütüyor. Bozan, ilçeye bağlı Aran, Gürağaç, Yaylabaşı, Sultanköyü, Yaylacık, Elmabahçe, Bağlıca, Eski Kale ve Kışlak köylerine ziyaretler yaparak, Demirtaş için oy istedi.
Gittiği her köyde büyük bir coşkuyla karşılanan Bozan, çocuklar ve kadınlar tarafından karşılandı. Bozan, köylerde yaptığı ziyaretler sırasında, 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin Kürtler başta olmak üzere ezilen tüm halklar açısından büyük bir öneme sahip olduğunu söyledi.

Bozan, seçimin Kürtler açısından bir referandum niteliğinde olduğuna vurgu yaparak, devletin her iki adayına karşı halkın adayı olan Demirtaş’a oy verilmesini istedi.
Kaynak: İHA