Güneş'ten Gto’ Ya Veda Ziyareti

Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Kahraman Güneş, görev süresinin dolamasıyla birlikte gerçekleştirdiği veda ziyaretleri kapsamında Gaziantep Ticaret Odası’nı (GTO) ziyaret etti.

Güneş'ten Gto’ Ya Veda Ziyareti

Ziyareti sırasında GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ile bir araya gelen Tuğgeneral Güneş, Gaziantep’te 4 yıl görev yaptığı süre içerisinde GTO başta olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlardan önemli destek gördüğünü söyledi.

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ise Gaziantep iş dünyası olarak Gaziantep’te görev yapan herkesle iyi ilişkiler içerisinde olmaya özen gösterdiklerini belirterek, "Kentimizde yürüttüğünüz başarılı çalışmalarınız nedeniyle teşekkür ediyor, yeni görev yerinizde başarılar diliyorum” dedi.

Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Kahraman Güneş, GTO başta olmak üzere kentteki tüm kurum ve kuruluşlardan görev süresince önemli destekler gördüğünü belirterek, "Sizin nezdiniz de meclis ve yönetim kurulu üyelerinize, çalışanlarınıza bugüne kadar çalışmalarımıza sağladıkları katkı ve desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

GTO Yönetim Kurulu Üyeleri Reis Reisoğlu ve Mustafa Bozgeyik'in de bulunduğu ziyarette konuşmaların ardından GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ziyareti anısına Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Kahraman Güneş’e Çingene Kızı motifli bir tabak takdim etti.
Kaynak: İHA