Tbmm Kit Komisyonu Başkanı Kinay Açıklaması

TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, "Alim Işık zihninde kurguladığı gerçek dışı olayları sanki gerçekmiş gibi sunabilmektedir. İftiraları kendisi ve çevresindekileri de inandırmak üzere peş peşe sıralamaktadır. Allah'tan korkan insanın asla yapamayacağı işlerdir bunlar" dedi.

Kinay, yaptığı açıklamada, MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık'ın, Kütahya Belediye Başkanlığı seçimlerini iki kez kaybettiğini ve hezeyan yaşadığını iddia etti.
Işık'ın seçimlerde yaptığı tüm itirazlar İlçe,İl ve Yüksek Seçim Kurulu tarafından reddedildiğini belirten Kinay, şunları kaydetti:
"Bu zat, kendisine oy verenleri helal oy verenler olarak ayırmış, vermeyenleri de örtülü olarak suçlamıştır. Seçimlerde gizlediği gerçek yüzünü, seçimlerden sonra yenilgiyi kabul edemeyerek göstermiştir. Alim Işık zihninde kurguladığı gerçek dışı olayları sanki gerçekmiş gibi sunabilmektedir. İftiraları kendisi ve çevresindekileri de inandırmak üzere peş peşe sıralamaktadır. Allah'tan korkan insanın asla yapamayacağı işlerdir bunlar. Adalet önünde hesap soracağız. Dengesini kaybederek 'kırmızı plakayla Kütahya'yı buluşturduğumuz için kıskanıyor. Sen de iki dönemdir milletvekiliydin hiç olmazsa partinde genel başkan yardımcısı falan olsaydın."
Kaynak: AA