Ak Partililerin Cumhurbaşkanlığı Ziyareti Sürüyor

AK Parti Adıyaman Teşkilatının Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili ziyaretleri sürüyor.

Ak Partililerin Cumhurbaşkanlığı Ziyareti Sürüyor

AK Parti İl Başkanı İbrahim Halil Fırat başkanlığında AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayla Pektaş, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor. Adıyaman’da faaliyet gösteren kooperatifler ve derneklere ziyarette bulunan AK Parti heyeti, Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili destek istedi.

10 Ağustos’ta yapılacak olan seçimlerde Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek isteyen AK Parti heyeti, Adıyamanlı vatandaşların bu seçime büyük ilgi göstereceğini ifade ettiler.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde de Adıyaman halkının yine en büyük desteği vereceğini belirten AK Parti İl Başkanı İbrahim Halil Fırat, “10 Ağustos’ta ki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de bundan önce olduğu gibi yine rekor seviyede oy alacağımıza inanıyorum. Yapılan hizmet ve yatırımları göz ardı etmeyen vatandaşımız yine Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgilerini seçimde gösterecektir” dedi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayla Pektaş ise, Adıyamanlı kadınların diğer seçimlerde olduğu gibi seçimlerde de Başbakan Erdoğan’a gereken desteği vereceğine işaret ederek, daha güçlü Türkiye için Başbakanla yola devam etmenin önemine işaret etti.
Kaynak: İHA