Ak Parti Meram İlçe Teşkilatı Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

AK Parti Meram İlçe Başkanı Ulvi Bezirci, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru ve ilçe teşkilat üyeleri vatandaşlarla bir araya geldi.

Bezirci, vatandaşlara cumhurbaşkanı seçimleriyle ilgili bilgi verdi.
Türkiye açısından 10 Ağustos'un tarihi bir dönüm noktası olduğunu belirten Bezirci, Türkiye tarihinde halkın ilk defa kendi cumhurbaşkanını hür iradesiyle seçeceğini ifade etti.

Yaptıkları görüşmelerde, Meram ve Konya halkının 10 Ağustos'ta sandığa sahip çıkacağı mesajını aldıklarını dile getiren Bezirci, şöyle devam etti:
"Meram, bu seçimde rekor kıracak. İnşallah hemşehrilerimiz Türkiye genelindeki merkez ilçeler arasında en yüksek oy oranıyla, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı cumhurbaşkanı olarak seçecek. Başbakanımızın eli, cumhurbaşkanı olmasıyla beraber daha da güçlenecek ve ülkemiz adına yapılan çalışmalar artacaktır. Yapılan çalışmalar ülkemizin demokrasi hanesine artı olarak yazılacak ve ülkemizi çağ atlatacaktır."
Toru ise Türkiye'nin ağustos ayında üst üste bayram yaptığını aktardı.
Vatandaşlarla bir araya geldiklerinde coşku ve heyecan gördüklerini anlatan Toru, "Konyamız her zaman Başbakanımıza sahip çıktı. Bu seçimde de gerekeni yapacağından hiç kuşkumuz yok. Meram yerel seçimlerde olduğu gibi cumhurbaşkanlığı seçiminde de sandıktan zaferle çıkacaktır. Halkımızın desteğiyle Başbakanımızın cumhurbaşkanı seçilmesi, 12 yılda elde edilen kazanımların daha da artmasına ve ülkemizin ilerlediği yolda koşmasına vesile olacaktır" diye konuştu.

Kaynak: AA