Mondi Tire Kutsan Çalışanları 'Karanlıkta Diyalog' Sergisini Deneyimledi

Oluklu mukavva ambalaj sektörünün tedarikçilerinden Mondi Tire Kutsan, çalışŸanlarının katılımıyla sürekli olarak gerçekleşŸtirdiğŸi İşŸ SağŸlığŸı ve GüvenliğŸi Günü etkinliğŸinin 2014 ayağŸında "Karanlıkta Diyalog" etkinliğŸine katıldı.

Mondi Tire Kutsan'dan yapılan açıklamaya göre, Mondi Tire Kutsan, her yıl başŸta işŸ sağŸlığŸı ve işŸ güvenliğŸi konularına değŸinilen "Make a Difference Day" etkinliğŸini bu sene, "Karanlıkta Diyalog" sergisi kapsamında gerçekleşŸtirdi.
Dünya üzerinde 30 ülkede 8 milyondan fazla insanın ziyaret ettiğŸi "Karanlıkta Diyalog" sergisi, gözlerini kaybedenlerin karşŸılaşŸacağŸı zorlukları anlamayı ve görme engelli insanlar ile empati kurabilmeyi amaçlıyor. Firma, bu etkinlikle Tire ve İzmit kutu fabrikalarından katılan mavi ve beyaz yakalı çalışŸanlarının özel olarak hazırlanmışŸ minyatür İstanbul şŸehrini görme dışŸındaki duyularıyla keşŸfetmelerini sağŸladı.
Mondi Tire Kutsan ǜst Yöneticisi (CEO) Hakan Tiftik, işŸ güvenliğŸiyle çevre ve sosyal sorumluluk açısından üstlenilmesi gereken bireysel ve ortak çabaya dair farkındalığŸı artırmak amacıyla her yıl "Make a Difference Day" etkinliğŸini gerçekleşŸtirdiklerini belirterek, yılın 365 günü fark yaratan bu bilinç ve kültürle çalışŸmayı ve "önce insan" anlayışŸını benimsediklerini ifade etti.

 
Kaynak: AA