Disk Emekli Sen, Abd ve İsrail İle İlişkilerin Kesilmesini İstedi

Disk Emekli Sen Eskişehir Şube Başkanı Suat Başaraner, İsrail’in yaptığı katliama tepki gösterirken, Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili de görüşlerini dile getirdi.

Disk Emekli Sen, Abd ve İsrail İle İlişkilerin Kesilmesini İstedi

Yaptığı açıklamada ülkede her gün gündemin değiştirildiğini vurgulayan Disk Emekli Sen Şube Başkanı Suat Başaraner, öncelikle ülkedeki üslerin kapatılması ve Orta Doğu’daki kan ve gözyaşının arkasında bulunan ABD ve İsrail ile ilişkilerin kesilmesi gerektiğini belirtti.

Tüm emekçiler ve emeklileri İsrail’in mallarını boykota davet eden Başaraner, cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili de şunları söyledi:
“10 Ağustos’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminde 3 aday var. Başbakan Erdoğan’ı herkes biliyor, mal varlığını açıkladı, devletin tüm olanaklarını kullanıyor, diğer tarafta da CHP ve MHP’nin desteklediği Ekmeleddin İhsanoğlu var. Erdoğan ve İhsanoğlu’nun hamuru aynı, aynı teknede yoğurulmuş. Diğer tarafta da ülkede yaşayan herkesi kucaklayan, sosyal devlet anlayışına sahip, gerçek laiklikten ve emekten yana, bir arada eşitçe yaşamayı savunan, ekolojist, cinsiyet ayrımcılığını reddeden, eşitlikçi, halkçı, özgürlükçü, demokratik, sosyal hukuk devletini savunan Sayın Selahattin Demirtaş var. Demirtaş’ı destekliyoruz.”
Kaynak: İHA