Efeler Belediyesi’nden İmamköy’de Tarihi Açılış!

Efeler Belediyesi’ne bağlı İmamköy Mahallesi, Belediye Başkanı Mesut Özakcan’ın da katıldığı törenle, tarihinde ilk defa bir Atatürk büstüne sahip oldu.


Büstün açılışına Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Belediye Meclisi Üyeleri, CHP Efeler İlçe Başkanı Bayram İnci, Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Süne, Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Sibel Erbaş, Köy Muhtarı Ahmet Direk ve çevre köy muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bu güne kadar hiçbir zaman Atatürk Büstüne sahip olmadıklarını belirten İmamköy Mahallesi sakinleri, Efeler Belediyesi Başkan ve birim amirlerine, katkılarından dolayı büyük ilgi göstererek teşekkür etti.

Büstün açılışında konuşan Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, “Şehir merkezindeki mahallelerimizin sahip olduğu hizmet ve olanaklardan artık merkeze uzak olan tüm mahallelerimiz de eşit şekilde yararlanacaktır. Merkez mahallelerimizde ne varsa, köy tüzel kişiliği sona eren tüm mahallelerimizde de aynısı olacak. Bugün burada Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk Büstü’nün açılışında bulunmaktan büyük onur duyuyorum. Milli Mücadelede destanlar yazan Çete Emir Ayşe ile aynı alanda Atatürk Büstü’nün yanyana olmalarının da ayrı bir anlam ve önemi olduğunu biliyorum. Bu konuda başta Mahalle Muhtarımız ve vatandaşlarımız olmak üzere istek ve ısrarda bulunan herkese teşekkür ediyorum. Katkı sağlayan tüm Efeler Belediyesi’nin ilgili birimlerindeki mesai arkadaşlarıma da ortaya çıkardıkları bu anlamlı ve güzel eser için teşekkür ediyorum” dedi.

Açılış töreni sonunda vatandaşlarla hatıra fotoğrafları çektiren Belediye Başkanı Mesut Özakcan’a vatandaşlar; samimiyeti, gösterdiği özel ilgi ve duyarlılığı nedeniyle teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA