Trakyaka'nın Kanada'ya Düzenlediği Çalışma Gezisi

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (ETSO) Recep Zıpkınkurt, Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) tarafından Kanada'ya düzenlenen "Çalışma Gezisi"nden döndü.

Odadan yapılan yazılı açıklamaya göre, 23-29 Haziran tarihleri arasından düzenlenen geziye belediye başkanları, TRAKYAKA yönetim kurulu üyeleri, bölgedeki üniversite temsilcileri ve iş adamları katıldı.

Kanada gezisinde Toronto ve Montreal şehirlerinde incelemelerde bulunan Zıpkınkurt, çalışma gezisi süresince toplantılara katılarak, görüş alış verişinde bulundu.

Türk-Kanada Ticaret Odası ve Montrel Ticaret Odası'nı ziyaret eden Zıpkınkurt, Odaların faaliyetlerini nasıl gerçekleştirdiği hakkında bilgi alışverişinde bulunarak, gerçekleştirilen toplantılara da katıldı.

Tarım,bakliyat ve orman ürünleri sektöründe faaliyet gösteren üretici firmalar ile sektörel görüşmeler de gerçekleştiren Zıpkınkurt firma yetkililerinden bilgi aldı.

Zıpkınkurt daha sonra heyet ile birlikte Türkiye Ottova Büyükelçisi Tuncay Babalı ve Türkiye Toronto Başkonsolosu Ali Rıza Güney'e ziyarette bulunarak, ziyaretlerinin anısına Selimiye Cami desenli tabak hediye etti.

Kaynak: AA