Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Kapusuz Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, AK Parti'nin geleceğinin Türkiye'nin, Türkiye'nin istikbalinin ise mazlum milletlerin akıbetini belirleyeceğini belirterek, "İşte bunun içindir ki kimse MHP ya da CHP'nin geleceğini merak etmezken, AK Parti'nin geleceğini merak etmektedir. Herkes müsterih olsun" ifadesini kullandı.

Kapusuz, yaptığı açıklamada, AK Parti kadrolarının bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türkiye'yi her açıdan kalkındırmak için azami gayreti göstereceğine değinerek, "2001 yılından bu yana mücadele edilen siyasi yasaklar, darbe girişimleri, 27 Nisan muhtırası, 367 kararı, kapatma davaları, Gezi olayları ve 17 Aralık sürecini" hatırlattı.
Bütün bu girişimlere ve engellemelere rağmen AK Parti olarak sabırlı ve kararlı bir şekilde yollarına devam ettiklerini vurgulayan Kapusuz, bunun neticesinde artık herkesin Genelkurmay'ın değil TBMM'nin ve parti merkezlerinin ışıklarına baktığını belirtti.

Kapusuz, AK Parti'nin 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerleyeceğini ifade ederek, partinin sendeleyeceğini düşünenlerin, güçsüz bir AK Parti hayali kuranların, AK Parti'nin eriyeceğini düşünenlerin sükutu hayale uğrayacaklarını aktardı.
Kapusuz, şunları kaydetti:
"AK Parti'nin geleceği Türkiye'nin istikbalini, Türkiye'nin istikbali mazlum milletlerin akıbetini belirleyecektir. Bugün Ortadoğu coğrafyasında ezilen Suriyeli ve Filistinli mazlumlar da Kerkük'teki Türkmenler de Doğu Türkistan'daki Türkler de Somali ve Myanmar'da yardıma muhtaç Müslümanlar da güçlü bir Türkiye için dua etmektedir. İşte bunun içindir ki kimse MHP ya da CHP'nin geleceğini merak etmezken AK Parti'nin geleceğini merak etmektedir. Herkes müsterih olsun. AK Parti hareketini başlatanlar tesadüf eseri bir araya gelmiş kişiler değildir. Bu hareketi kuranlar, bugünlere taşıyanlar ve daha sonra içerisinde yer alanlar dava şuuruyla 'Büyük Türkiye' ideali etrafında birleşen ve tüm hayatlarını bu yola adayan kişilerdir. Bu dava şuuru ve hizmet aşkı hiçbir zaman tükenmez. Millete ve memlekete hizmet yolunda ilk günkü şevk ve heyecanla çalışmalar devam edecektir."
Kaynak: AA