Geleneksel Ak Parti İftarları Devam Ediyor

AK Parti Yenişehir İlçe Teşkilatı, iftar programında buluştu.

Geleneksel Ak Parti İftarları Devam Ediyor
Programda konuşan Ak Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, "Kısa bir süre sonra Cumhurbaşkanlığı seçimlerine gireceğiz. Zamanımız dar ancak milletimizin gönlünde taht kurmuş bir adayımız var. Ona destek olmak için gecemizi gündüzümüze katacağız" dedi.


AK Parti Yenişehir İlçe Başkanlığı binası önünde düzenlenen programa Ak Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Bursa Milletvekili İsmet Su, İlçe Başkanı Adnan Kamil, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Ak Parti il yöneticileri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçe Başkanı Adnan Kamil’in selamlama konuşmasının ardından söz alan Ak Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Ramazan Ayı’nın Müslümanları birleştirici gücünden bahsetti. Torun, “Ülkemizin her yerinde binlerce kardeşimizin katıldığı iftarlar ve daha birçok programlar düzenleniyor. Kardeşçe, birlik içerisinde bu güzel ayı yavaş yavaş sonlandırıyoruz ancak ne yazık ki çevremizdeki bazı İslam ülkelerinde aynı huzur yok. Şu mübarek günlerde oralarda ne yazık ki kan ve gözyaşı hakim. Bize düşen dua etmek ve oradaki kardeşlerimize elimizden geldiğince yardım etmektir. Ülkemiz çok şükür tüm dünyadaki mazlum ve mağdur halklara uzattığı yardım eli ile bu konudaki net tavrını yıllardır sergiliyor” dedi.

HALKIN GÜVENİNİ KAZANMIŞ BİR ADAYIMIZ VAR
Cumhurbaşkanlığı seçimleri konusunda da değinen Torun, bizler Bursa teşkilatları olarak seçim çalışmalarımızı başlattık. Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Erdoğan’ı bu yolda desteklemek adına gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önümüzde kısa bir süre var ancak adayımızı halka tanıtabilme endişesi yaşamıyoruz çünkü 12 yıldır halkın güvenini kazanmış, milletinin gönlünde taht kurmuş bir adayı destekliyoruz, bu anlamda işimiz kolay. Yeni ve daha güçlü bir Türkiye’nin inşası yolunda sonuna kadar Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın destekçisi olacağız. 18 Temmuz 2014 Cuma günü saat 17.00’da Gökdere Meydanı’nda düzenleyeceğimiz mitingimizde Yenişehir teşkilatlarımızın her zaman olduğu gibi desteğini esirgemeyeceğini biliyorum ve aynı zamanda hepinizi 26 Temmuz 2014 Cuma Günü Atıcılar’da düzenleyeceğimiz il İftarımıza bekliyorum” şeklinde konuştu.

Bursa Milletvekili İsmet Su’da konuşmasında Türkiye’de huzur içinde yaşanılan Ramazan’ın yanıbaşımızdaki İslam ülkelerinde akan kan ve gözyaşlarını dindirmesini dilediklerini söyledi.

Programda söz alan Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik’te konuşmasında tüm katılımcılara teşekkür etti.
Kaynak: İHA