Belediyeden Dik Yokuşlu Yollarda Merdiven Yenileme Çalışmaları

Bilecik Belediyesi, dik yokuşlu olan Gazi Paşa Mahallesi Rasat Sokak'ta bulunan merdivenlerle alakalı yenileme çalışması başlattı.

Belediyeden Dik Yokuşlu Yollarda Merdiven Yenileme Çalışmaları

Daha önce döşenen kilitli parke taşları zamanla eskidiğinden yerinden sökülerek yeniden yolun zeminine yeni beton parke taşı döşeniyor. 6 metre genişliğindeki yolun merdivenleri bordür taşları ile döşendikten sonra aralarına beton parke taşı döşenmeye başlandı. 60 metrekarelik alana döşenmesine başlanan beton parke taş işleminin belediye yetkilileri tarafından önümüzdeki hafta içerisinde çalışmaların tamamlanacağı belirtildi.

Şehir merkezindeki Dedeoğlu Caddesi Rasat Sokak'taki merdiven yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, Bilecik'in genelinde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Rasat Sokak'ın da yenilenmesine başlandığını belirterek, "Rasat Sokak'taki çalışmalarda günümüz şartlarına uygun modern alt yapı malzemelerini kullanarak, yenileme çalışmalarını yakın zamanda tamamlayacağız. Yapılan çalışmalarla kullanışsız ve eskimiş olan sokak merdivenleri daha kullanışlı ve güzel bir görünüme kavuşacak" dedi.

Kaynak: İHA