Şantiye Alanındaki Ağaçlarda Hırsız Alarmı

Konya’da bir şantiyeden demir hırsızlığı yapan şüphelilerin kaçtığı ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, görgü tanıkların verdiği bilgi doğrultusunda ağaçlarda şüpheli aradı.

Şantiye Alanındaki Ağaçlarda Hırsız Alarmı

Olay, saat 05.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Bedir Mahallesi Huzur Sokak içerisinde bulunan bir inşaatın şantiye alanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, şantiyede çalışan güvenlik görevlilerinin duvar kenarına park edilmiş kamyonete demir yüklendiğini görmesi üzerine polis ekiplerine haber verildi.

Güvenlik görevlilerini gören kimlikleri belirsiz 3 şüpheli, demir yükledikleri kamyoneti olay yerinde bırakarak kaçtı. Gelen ihbarla harekete geçerek olay yerine gelen çok sayıda polis ise kaçan şüphelileri yakalamak için çevrede arama yapmaya başladı.

Olay yerinde ve kamyonette incelemelerde bulunan polis, bir kişinin şüphelilerin şantiye alanındaki ağaçlarda olabileceğini ve dal kırılma sesi duyduğunu söylemesi üzerine tekrar harekete geçti. Ağaçlar üzerinde ışıklar tutarak arama yapan polis, şüphelilerin olmadığını ve olay yerinden kaçtıklarını tespit etti. Yapılan incelemeler sonrası olay yerinde şüphelilerin bırakarak kaçtığı kamyoneti polis merkezine götüren ekipler, şüphelileri belirlemek ve yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı.
Kaynak: İHA