Ara Sokaklarda Yol Çalışmaları Sürüyor

Erzincan Belediyesi, kentin en önemli problemi olan ve yıllardır vatandaşlar tarafından en büyük eksiklik olarak ifade edilen, yol ve kaldırımlardaki problemleri çözmek üzere çalışmalara devam ediyor.

Ara Sokaklarda Yol Çalışmaları Sürüyor
Erzincan Belediyesi, altyapı çalışmaları nedeniyle tahrip olmuş cadde ve sokaklarda kaplama çalışmalarına hız verdi. Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde üst yapı çalışmalarını sürdürerek belediye kaynaklarını tasarruflu bir şekilde kullanmaya gayret eden Erzincan Belediyesi son olarak Yunus Emre Mahallesinde çalışmalara başladı.

Bu yıl 30 kilometre kilit parke taşı ile 100 kilometre asfalt ve kaldırım kaplama çalışması gerçekleştirerek vatandaşların kullanımına sunacak. Ayrıca üst yapı çalışmaları tamamlanan mahallelerde yol problemi bu yıl içerisinde çözülmüş olacak.Çalışmalar hakkında bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkan Vekili H.Şükrü Beyitoğlu “Alt yapı çalışmaları nedeniyle tahrip olmuş cadde ve sokakları, asfalt ve kilit parke taşı ile kaplıyoruz. Fazla uzun olmayan ve dar sokaklarda ise Belediyemizin kendi tesislerinde üretilen kilit parke taşı kullanıyoruz. Amacımız alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde üst yapı çalışmalarını gerçekleştirerek halkımızın hizmetine sunmak. Asfalt kaplama çalışmalarımız ise Terzibaba caddesinde devam ediyor. Bu yıl 100 kilometre asfalt 30 kilometre kilit parke taşı ile yollarımızın kaplamasını yenileyeceğiz.”dedi.


Kaynak: İHA