İki Şehir Gezdi Sağlığına Kayseri’de Kavuştu

Güç kaybı nedeniyle elleri ve ayakları tutmayan Mahmut Can Özel Dünyam hastanesinde yapılan ameliyatla sağlığına kavuştu.

İki Şehir Gezdi Sağlığına Kayseri’de Kavuştu

Yaşadığı güç kaybı nedeniyle kendi başına hareket edemeyen ve bir kaç hastanede yapılan muayene sonrasında doktorların binde bir iyileşme şansı verilen Mustafa Can Özel Dünyam Hastanesine gelerek sağlığına kavuştu.

Ellerinin ve ayaklarının tutmadığını, sağlığına kavuşmak için iki şehirde muayene olduğunu ancak sonuç alamadığını söyleyen Mahmut Can “ Elim ve ayağım tutmuyordu, tuvalete bile gidemiyordum. Şanlıurfa’ya gittim 'yüzde bir ayağa kalkabilirsin' dediler. Daha sonra Gaziantep’e gittim 'yüzde elli ayağa kalkabilirsin' dediler. Kayseri’ye Dünyam Hastanesine geldim, bana yüzde yüz şans verdiler şuan ayağa kalktım" diye konuştu.

Akşam ameliyat olduğunu sabah ise ayağa kalktığını söyleyen Mahmut Can, "Ameliyat olmadan önce ayakta duramıyordum. Bir aydır tuvalete gidemiyordum rahatsızlığımdan dolayı dört kişi götürüyordu beni. Artık kendi kendime tuvalete gidebiliyorum. İki ay önce dizimden ameliyat oldum, ağrılarım geçti fakat tekrar rahatsızlandım. Daha sonra boyun fıtığı var dediler ve film çektiler. Birçok hastaneye gittim fakat sonuç alamadım. Bana hep ayağa kalkmamda yüzde bir şans verdiler. Şu anda çok iyiyim ellerim ve ayaklarım tutuyor, gezebiliyorum tekrar çok teşekkür ediyorum Dünyam Hastanesine ve ekibine” şeklinde konuştu.

Hastasının geldiğinde ellerinde ve ayaklarında ciddi derecede güç kaybı olduğunu belirten Op. Dr. Özgen Aydıncak “Kendi başına hareket etmekte güçlük çekiyordu. Emar filmini değerlendirdik,emar filminde boyunda çok ciddi problemler olduğunu gördük. Boyun fıtığı ameliyatı yaptık. Üç ayrı ameliyat gerçekleştirdik. Riskli bir ameliyattı ve her yerde yapılan bir ameliyat değil çünkü aşırı risk taşıyan ameliyatlar. Ameliyatın sabahında yaklaşık 12 saat sonra ayağa kalktı. Yaklaşık 3 saat süren bir ameliyat geçirdi. Şuan her şey yolunda yarında kendisini taburcu edeceğiz. Bundan sonra ki süreçte bir fizik tedavisi düzenlenecek. Tamamen sağlıklı bir hale geleceğini düşünüyoruz, şuanda zaten gayet mutlu ve keyfide yerinde” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA