İşkur Hizmet Noktası Büyük Kolaylık Sağlıyor

Kumluca Belediyesi, Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren İŞKUR hizmet noktası, Kumluca'nın yanı sıra çevre ilçelere de hizmet veriyor.

Antalya'nın batısında sadece Kumluca'da bulunan ve Kumluca Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren İŞKUR hizmet noktası, iş ve işçi bulmak isteyenleri bir araya getiriyor. İşlemlerini Antalya'ya gitmeden halleden vatandaşlar, İŞKUR ve Kumluca Belediyesi'nin sağladığı kolaylıktan memnun olduklarını bildirdiler.
Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, 2010 yılından bu yana Kumluca Belediyesi bünyesinde hizmet veren İŞKUR hizmet noktasının çok sayıda kişiye iş imkanı sağladığını söyledi.

İş arayanların İŞKUR'a başvuru yapmak ve işlemleri için Antalya'ya gitmelerini önlemek amacıyla böyle bir çalışma başlattıklarını ifade eden Çetinkaya, "İŞKUR hizmet noktası sayesinde her yıl binlerce vatandaşımızın işlemlerinin Antalya'ya gitmeden yerinde çözüme kavuşturulmasını sağlıyoruz. Burada vatandaşlarımız çaylarını içerlerken, işlemleri tamamlanıyor. Böylece hem iş arayanlara, hem de işçi arayanlara yardımcı olmuş oluyoruz. Bugün Antalya Orman Bölge Müdürlüğü mevsimlik işçi alımı için müracaatlar kabul ediliyor, Kaş'tan bu tarafa tüm vatandaşlarımız buraya gelerek işlemlerini rahatlıkla yapabiliyorlar" dedi.

Çetinkaya, Kumluca Belediyesi İŞKUR hizmet noktasında geçen yıl 5 binden fazla işlem yapıldığını bildirdi.
Kaynak: AA