Hayarbolu'da ''karizma Show''Gösterisi Büyük İlgi Gördü

Hayrabolu Belediyesi Kültür etkinlikleri kapsamında ilçeye gelen ''Karizma Show'' akrobatik basketbol gösteri grubu büyük ilgi gördü.

Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, belediye binası önünde düzenlenen etkinlik öncesi yaptığı konuşmada, bu tür kültür etkinliklerinin devam edeceğini belirterek, Karizma Show'a teşekkür etti.
"Karizma Show"un en deneyimli sporcularından cimnastikçi Hakan Akdoğan ise herkesi spora yönlendirmek için çıktıkları bu yolda, kendilerine gösterilen yoğun ilgiden çok mutlu olduklarını belirtti.

Şov yaparken insanları etkilemek için riskli hareketler yaptıklarını anlatan Akdoğan, şöyle konuştu:
''Spora herkesi yönlendirmek için başladığımız bu yolda çok büyük ilgi duyuyoruz. İnsanlar önce şaşırıyor nasıl uçuyorlar diye, trambolini onlara denettiriyoruz ve ne kadar zor olduğunu anlıyorlar. Bizlerde bu zorluğu antrenmanlarla başarıyoruz. Riski hareketlerde yapıyoruz bu riskleri insanlar etkilemek amaçlı yapıyoruz. Ama herkesin bu riskleri göze almasını asla istemiyoruz. Doğru şartlar altında çalışıyoruz. Biz Trakya'ya daha önce hiç gelmemiştik. İlk turnemiz de gerçekten Trakya'ya hayran kaldık ve vatandaşların ilgisi bizleri mutlu etti. Spora yönelik bu gösterilerimiz devam edecek''
Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu da, bu tür kültür etkinliklerinin devam edeceğini belirterek, Karizma Show'a teşekkür etti.
''Karizma Show'' ekibinin gösterilerini yaklaşık 2 bin kişi izledi.
Kaynak: AA