Doktorlar Fotoğraflarını Hastanede Sergiledi

Nazilli Fotoğraf ve Plastik Sanatlar Amatörleri Derneği (NAFOD) üyesi Dr. Turan Keskin’in girişimleriyle Nazilli Devlet Hastanesinde fotoğraf sergisi açıldı.

Doktorlar Fotoğraflarını Hastanede Sergiledi

NAFOD üyesi Dr. Turan Keskin’in girişimleri ile 24 doktorun çekimlerinden oluşan 52 fotoğrafın yer aldığı fotoğraf sergisi hasta yakınların ve hastane personelinin büyük ilgisini gördü.

Nazilli Devlet Hastanesi’nde açılan fotoğraf sergisinin Aydın Tabipler Odası, Nazilli Devlet Hastanesi ve NAFOD işbirliği ile açıldığı belirtilirken NAFOD üyesi Dr. Turan Keskin sergiyi Hastane Yöneticisi Dr. Nail Ündağ, Başhekim Opr.Dr. Mehmet Kurnaz, Başhekim Yardımcısı Dr. Osman Köksal, Hastane Kalite Birimi sorumlusu Sena Ercan ve Hastane Halkla İlişkiler Birimi sorumlusu Gülçin Algan ile birlikte gezerek açıklamalar yaptı.

Hastanede ilk kez bir fotoğraf sergisi açıldığını ifade eden Hastane Yönetici Dr. Nail Ündağ; “Sergimizin açılması hastanemize tedavi için gelen hastalarımız için de iyi bir moral olduğu inancındayız. Çünkü hastanemize giriş yapan hastalarımız ve hasta refakatçılarımız hayatın içinden olan fotoğraflara bakarak görüş alanlarını genişletmekte ve bazen de kendilerini görebilmektedirler. Hastanemiz de bundan sonrada bu tür sergilerin açılması konusunda destek olacağız. Hastanemizde serginin açılmasında emeği geçenlere ve fotoğrafları çeken hekim arkadaşlarımıza ve tüm hastalarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA