Kuşadası’na Yeni Bir Kardeş Şehir Daha

Kuşadası Belediyesi'nin yeni yönetimine ziyaretler devam ediyor.

Kuşadası’na Yeni Bir Kardeş Şehir Daha
Almanya'nın Oberursel Belediyesi, Kuşadası Belediyesi'nin yeni yönetimine tebrik ziyaretinde bulundu
Kuşadası Belediyesi'nin kardeş şehir olacağı Oberursel Belediyesi, yeni yönetimi ziyaret etti. 33 kişilik ekiple Almanya'dan Kuşadası'na gelen belediye yönetimi Kuşadası Belediye Başkanlığı'na tebrik ziyaretinde bulundu. Belediye Başkanı Özer Kayalı'nın yurt dışında bulunması nedeniyle misafirleri Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Eryiğit ağırladı. Başkan Yardımcısı Eryiğit, misafirlere hediye paketlerini verdi. Oberursel Belediye Başkanı Hans Georg Brum da Almanya'dan getirdikleri kendilerine has hediyeler ve Oberursel'in fotoğrafının olduğu bir resim tablosu hediye etti. Kuşadası Belediye Meclis Üyesi Canan İnanç da Başkan Brum'a çiçek verdi. Yapılan tebrik ziyareti sıcak bir atmosferde gerçekleşti.

-KUŞADASI VE OBERURSEL KARDEŞ ŞEHİR OLACAK
Oberursel Belediye Başkanı Hans Georg Brum Kuşadası'nı çok sevdiklerini ve geçen yıl da burada olduklarını söyledi.

Brum, "Sizden önceki belediye başkanını da ziyaret etmiştik. Kardeş şehir olmayı istemiştik ancak seçimlere az bir süre vardı. Bu yüzden seçimlerin bitmesini bekledik. Kuşadası ve Oberursel'in kardeş şehir olmasını istiyoruz. Sizleri de şehrimizde misafir etmekten büyük mutluluk duyacağız" dedi.

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Eryiğit de, "Bu ziyaretiniz bizleri çok mutlu etti. Çok güzel bir şehriniz olduğunu biliyorum. Kardeş şehir olmamız çok iyi olacak. En kısa zamanda ekibimizle birlikte sizleri ziyaret edeceğiz" şeklinde yanıt verdi. Kardeş şehir olacak iki kentin Belediye ekibi ziyaretin ardından Kuşadası Belediyesi'nin girişinde hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.
Kaynak: İHA