Psikolojik Rahatsızlığı Bulunan Kişi Ailesini Balkondan Atmaya Çalıştı

Muratpaşa ilçesinde şizofren olduğu ve eşi ile çocuğuyla evin balkonundan atlamak istediği iddia edilen kişi, polisin müdahalesi sonucu engellendi.

Edinilen bilgiye göre, Deniz Mahallesi 122. Sokak'ta bir apartman dairesinde oturan Mehmet Murat E. (36), eşi Emel E. ile bir süre tartıştı.
Tartışmanın büyümesi üzerine Mehmet Murat E, eşini ve 1 yaşındaki çocuğunu evinin balkonuna çıkardı ve birlikte atmamaya zorladı.
Balkonda bağırma sesleri duyan komşular olayı polise bildirdi. Polis ekipleri komşu Sinan Kocagöz ile eve girerek Emel E. ve bebeği kurtardı. Mehmet Murat E. ise polis ekiplerince ambulansa bindirilerek Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Mehmet Murat E, ambulansa götürülürken çevredeki bir vatandaş tarafından darbedilmek istendi.
Komşu Sinan Kocagöz, gazetecilere yaptığı açıklamada, apartmanda bağırma ve ağlama sesi duyunca polise haber verdiklerini söyledi.

Polis ile eve girerek babanın kucağından bebeği aldıklarını belirten Kocagöz, "Çocuğu aldığımda çok korkmuştu. Babası balkonda çocukla tehditler savuruyordu. Kimse bu duruma seyirci kalamazdı. Her şeyden önce bir vatandaş olarak çocuğun kurtarılmasına yardımcı olduğum için çok mutluyum" dedi.

Öte yandan, şizofren olduğu öne sürülen Mehmet Murat E'nin bir süredir tedavi gördüğü öğrenildi.
Kaynak: AA