Erzincan'daki Doğalgaz Dağıtım Çalışmaları

Erzincan'daki doğalgaz dağıtımının Enerya Şirketi tarafından sürdürüleceği belirtildi.

Erzingaz'ın il genelinde yürüttüğü doğalgaz yatırım ve dağıtımının, 1 Haziran 2014 tarihinden itibaren Enerya adıyla devam ettirilecek olması dolayısıyla bir restoranda tanıtım toplantısı düzenlendi.

Enerya Bölge Müdürü Mürsel Parlak, yaptığı konuşmada, Erzincan'da 7 yıldır Erzingaz markasıyla hizmet verdiklerini belirterek, "Bundan böyle Türkiye'nin 11 ilinde olduğu gibi burada da Enerya markasıyla bulunacağız" dedi.

Enerya Erzincan İşletme Müdürü Serdar Karaca da il genelinde yaklaşık 26 milyon lira yatırım yaptıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:
"Erzincan'da toplam 364 kilometreyi aşan doğalgaz hattı yatırımı yaptık. Bu yıl yapacağımız yatırımla birlikte 2013 sonu itibariyle 31 bin 550 olan abone sayımızı, 2014 sonunda 35 bin 300 kişiye ulaştıracağız. Bu yıl Erzincan merkezde Kızılay ve Gülabibey Mahallelerine, Geçit beldesinde Munzur Mahallesi'ne, Kavakyolu beldesinde Cumhuriyet ve Hamidiye Mahallelerine, Ulalar beldesinde Cumhuriyet, Barış ve Atatürk Mahallelerine, Demirkent beldesinde Fatih ve Menderes Mahallelerine yatırımlarımız tüm hızıyla devam edecek."
Kaynak: AA