Besob, Başkan Ersoy’u Ziyaret Etti

Yeni seçilen Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Fehmi Erdem ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Emin Ersoy’u makamında nezaket ziyaret ettiler.

Besob, Başkan Ersoy’u Ziyaret Etti

Sıcak ve samimi bir ortamda Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Asarlı'nın da hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Emin Ersoy, BESOB’un çıtasını Fehmi Erdem ve yönetiminin daha yukarılara çıkarmak için yoğun bir gayret içinde olacağından şüphesi olmadığını belirtti.

Ersoy, “Fehmi Erdem çok tecrübeli bir yönetici. Kendisi Balıkesir’de de Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı yaptığı için esnafın sorunlarını biliyor. Ekibi de değerli kişilerden oluşuyor. Esnaf Odaları Başkanları olarak Havran, Edremit ve Burhaniye ilçelerinde pazarcı esnafının yaşadığı sorunları ve sıkıntılara da bir an önce çözüm bulmasını bekliyoruz.”şeklinde konuştu.

BESOB Başkanı Fehmi Erdem'de, başkan Emin Ersoy’a başkanlık görevinde başarılar dileyerek STK Temsilcileri ile yerel yöneticilerin iş birliği içinde olmasının vatandaşa büyük fayda sağlayacağını söyledi.

Ziyarette, Edremit'ten Madeni İşler ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayati Seçen, Terziler Odası Başkanı Ali Madanoğlu ve Ayakkabıcılar Odası Başkanı Alaattin Akçeşme'de hazır bulundu.
Kaynak: İHA