Genç Moda Tasarımcısı Buket Bektaş Yine Ses Getirdi

Genç moda tasarımcısı Buket Bektaş, yeni projesi kapsamında genç yetenekleri bir araya topladı.

Genç Moda Tasarımcısı Buket Bektaş Yine Ses Getirdi

18 Mayıs Pazar günü yeni projesi kapsamında yaşları 16 ila 20 arasında olan genç yeteneklerle buluşan ünlü moda tasarımcısı Buket Bektaş, tasarımcı gençlere bir şans verilmesi gerektiğini, kendisinin çok olumsuzluklar yaşadığını belirtti.

Yeni projesine ilişkin Bektaş, “Her zaman umut ettim, inandım, olmayacak demelerine inat çabaladım, en zor şartlarda bile vazgeçmedim. Birlikten kuvvet doğar görüşüyle adil bir şekilde ilerliyorum. Gençleri topladım, çünkü bende bir gencim ve bana destek olan kimse olmadı. İşadamlarına sesimi duyurmak, çok büyük projeler gerçekleştirmek, dünya çapında projelere imza atmak için çabalıyorum. Ülkem adına ilkleri gerçekleştirirsem ne mutlu bana” dedi.

Çekimi yapılan filmin senaryosunu kendisinin yazdığını ifade eden Bektaş, “Senaryomu kendim yazdım ve göüundüğü kadar kolay olmadığını yaşayarak anladım. Organizatörüm yoktu, organizasyonu kendim yaptım. Senaryomu yazdım, yönetmen bir arkadaşımın desteğiyle bir stüdyoda çekimi gerçekleştirdik. Bize destek olacak yapımcılar olursa üretmeyi, yazmayı, tasarlamayı seviyorum. İşime aşığım, aslında tasarımla bir bütün olduğunu düşünüyorum. Çünkü hepsi sanat ve ben sanat aşığıyım” diye konuştu.

Kaynak: İHA