Akçakoca'da Ramazan Ayı Feshane Yapımı İçin Çalışmalar Başladı

Akçakoca Belediyesi’nin yaz sezonunda kiraya vereceği dükkanların bir örneği Başkan Cüneyt Yemenici ve belediye yönetimine tanıtıldı.


Akçakoca Belediyesi’nin yaz sezonunda kiraya vereceği stantlar, alışılmış stantların aksine, bu sezon "Osmanlı Evleri" görünümüne sahip olacak. Belediye’nin Osmanlı evleri görünümlü stantlarını hazırlamaları için teklif aldığı firmalardan biri olan İstanbul merkezli firmanın yetkilileri, stantların bir örneğini Akçakoca Merkez Cami karşısına kurarak Başkan Yemenici ve belediye yetkililerine tanıttı.

Kurulumu tamamlanan standın Başkan Cüneyt Yemenici ve belediye görevlileri tarafından beğenildiği belirtilirken, 5 Haziran’da kurulacak stantların Ramazan ayı dahil toplam 2 ay boyunca açık kalacağı öğrenildi. 50 adet olarak yapılacağı öğrenilen stantların 25 tanesinin Çınar Caddesi’ne, diğer 25’ininse Merkez Cami karşısı ve uygun görülen başka alanlara kurulacağı öğrenildi. Stant-evi kuracak olan firmanın yetkilileri, stantların Osmanlı Evleri konseptiyle hazırlandığını, bu evlerin aynı en ve boyda olmakla beraber tek ve çift cumbalı modeller olacağı ve farklı renklere sahip olacağını ifade ettiler.
Kaynak: İHA