Çubuklu Balaspor'dan Başkan Doğan'a Ziyaret

Çubuklu Balaspor Kulüp Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a spora yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Çubuklu Balaspor'dan Başkan Doğan'a Ziyaret

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a, Çubuklu Balaspor Kulüp Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri bir tebrik ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette kulüp başkanı Nusret Karamak’ın yanı sıra Çubuklu Köyü Muhtarı Nihat Karamak, İzmit Belediyesi meclis üyesi ve aynı zamanda Çubuklu Balaspor’unda fahri başkanı olan Yaşar Keskin de yer aldı. Doğan’a hem spora yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eden hem de yeniden Belediye Başkanı seçildiğinden dolayı tebrik eden Çubuklu Balaspor Başkanı Nusret Karamak, “İzmit’te amatör sporun en büyük destekçisi olan Başkanımız Doğan’a teşekkür etmeyi kendimize borç biliyoruz. Bugün amatör spor kulüpleri nefes alabiliyorsa bu Nevzat Doğan gibi spora aşık başkanlar sayesindedir” dedi.

Ziyaret için konuklarına teşekkür eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da, “Amatör sporu bizim şehrimiz çok önemsiyor. Biz de İzmit Belediyesi olarak halkımızın bu ilgisini paylaşıyor ve her türlü destekte bulunmaya çalıyoruz. Özellikle amatör spor kulüplerini daha çok çocuğumuza, daha çok gencimize spor yaptırabilmek adına destekliyoruz. Bunu yaparken de sadece futbol değil her alanda amatör spor yapılmasını istiyoruz. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da amatör spora destek olmaya devam edeceğiz. Daha çok çocuğumuzun spor yapmasını istiyoruz. Önümüzdeki dönemde öncelikli projelerimiz arasında Olimpik Yüzme Havuzu, bisiklet yollarının arttırılması, satranç, jimnastik, voleybol ve basketbol gibi spor dallarımızın geliştirilmesi gelmektedir. Daha çok spor tesisi ve farklı spor dalları ile ilgili önemli projelerimiz var. Futboldaki bu ilgiyi, yüzme, basketbol, ata sporumuz olan güreş ve kablolu su kayağı gibi spor dallarımıza kaydırmalıyız” şeklinde konuştu.

Köylere yönelik özel çalışmalar içinde olduklarını da sözlerine ekleyen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “30 Mart seçimleriyle birlikte köylerimiz, belediyemizin sorumluluğuna girmiş, mahalle haline gelmişlerdir. Eskiden 52 muhtarımız vardı yeni dönemde 102 muhtarımız oldu. Belediye olarak 1 yıldan beri köylere hizmet götürüyoruz. Yeni dönemde bu hizmetlerimiz daha da artacak. Özellikle tarım ve hayvancılık konusunda desteklerimiz olacak. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada köylerimizin ihtiyacı olan tüm hizmetlerimizi en hızlı şekilde ulaştıracağız” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA