Gkv’liler Soma’da Yaşanan Acılara Ortak Oldu

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları, bu gün sahnelenecek olan ‘Bana Bir Şeyler Oluyor’ adlı tiyatro oyunu Soma’da yaşanan acı olayın ardından iptal ederek ileri bir tarihe erteledi.

Gkv’liler Soma’da Yaşanan Acılara Ortak Oldu

GKV Özel Özel Ortaokulu Müdürü Ali Bozgeyik, yaptığı yazılı açıklamada Soma’da yaşanan maden kazasında yaşamını yitirenlere Allahtan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diledi.

Ali Bozgeyik, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Ülkemizin ve milletimizin başı sağ olsun. Gerçekten çok acı bir olay. Kurumlarımızda yılsonu etkinlikleri kapsamında hazırlanan ve bu gün sahneye konulması planlanan Bana Bir şeyler oluyor adlı tiyatro oyununu Soma’da yaşamını yitiren vatandaşlarımızın acısını paylaşmak adına iptal ettik. Oyunumuzu daha sonra belirlenecek bir tarihte sahneleyeceğiz. Soma’da yaşanan maden kazasında yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı dilerken bir daha ülkemizde bu tür acı olayların yaşanmamasını temenni ediyorum.”
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu öğrencileri tarafından bu gün GAÜN Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenecek olan ‘Bana Bir Şeyler Oluyor’ adlı oyunun ileriki bir tarihte sahneleneceği bu konuyla ilgili gerekli açıklamanın da yapılacağı bildirildi.

Kaynak: İHA