'Eğitim Merkezlerinde Kalite Yönetim Sistemlerinin Geliştirilmesi' Çalıştayı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Ar-Ge Birimi tarafından düzenlenen Türkiye Ulusal Ajans tarafından desteklenen "Eğitim Merkezlerinde Kalite Yönetim Sistemlerinin Geliştirilmesi" çalıştayı tamamlandığı bildirildi.

Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, aralarında bölge milli eğitim müdürleri, kalite yönetim sistemi uzmanları, bakanlık temsilcileri, okul müdürlerinin de yer aldığı Avrupa'nın 11 farklı ülkesinden 12 uzmanın katılımıyla gerçekleştirilen çalıştayda katılımcılar kendi ülkelerinin eğitim sistemlerini ve kalite yönetim sistemlerini anlatan sunumlarla karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Toplantının ardından katılımcılar, Esentepe İMKB Anadolu Lisesi'nde incelemelerde bulundu, İl Eğitim Müdürü Metin İlci'yi ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlci, Avrupa'nın farklı ülkelerinden kalite uzmanlarını Şanlıurfa'da görmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Daha sonra katılımcılar, Şanlıurfa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Halfeti Saylakkaya İlkokulu ve Nar Çiçeği Anaokulu'nde incelemelerde bulundu.

Kaynak: AA