Varto Belediyesi Kasap Esnafı İle Toplandı

Muş’un Varto Belediye Eş Başkanı Hüseyin Güneş, halkın hijyenik ve sağlıklı et tüketmesi için herkesin özenli davranması gerektiğini söyledi.

Varto Belediyesi Kasap Esnafı İle Toplandı

Varto Belediyesi ilçedeki kasap esnaflarla toplantılarını aralıksız sürdürüyor. Bugün ise ilçede bulunan kasaplarla toplantı yapıldı. Toplantıya Varto Belediye Eş Başkanı Hüseyin Güneş, veteriner hekim, temizlik işleri müdürü ve kasaplar katıldı.

Toplantıda açılış konuşması yapan Varto Belediye Eş Başkanı Hüseyin Güneş, halkın hijyenik ve sağlıklı et tüketmesi için herkesin özenli davranması gerektiğini belirterek, “Bizler birlikte ortaklaşarak sorunlarımızı tartışarak çözüme kavuşturmalıyız. Daha hijyenik ve sağlıklı bir ortam yaratılırsa daha fazla kazanç elde edilecektir. Hem sizler kazanmış olacaksınız, hem de halkımız güvenerek, sağlıklı et yemiş olacaktır. Bu konuda kasaplarımız üzerlerine düşeni yapmaları gerekir” dedi.

Kaldırımların ilçede yaşayan tüm halkın ortak yaşam alanları olduğunu ifade eden Güneş, “Halkın ortak yaşam alanları işgal edilmemelidir. El ele verip bunlara son vermeliyiz. İlçemizi daha güzelleştirmek için el ele vermemiz gerekiyor. Bizler yaşamımızla, ideolojimizle bir yere kadar geldik. Ama ilçemizin güzelliğini hoyratça harcıyoruz. Bizler bu noktada el ele verirsek, sizler bizim eksikliğimizi, bizler sizin eksikliğinizi tamamlarsak güzel, yaşanılır bir kenti birlikte yaratırız” şeklinde konuştu.

Toplantı daha sonra kasapların görüş, öneri ve taleplerini dile getirmesi ile sona erdi.
Kaynak: İHA