Umut'un Bakımını Üstlenen Gülsüm Kabadayı'ya, Anneler Günü Süprizi

Samsun'da tedavi gören Rus genç Umut'un bakımını üstlenen Gülsüm Kabadayı'nın üç oğlu, Anneler Günü dolayısıyla annelerini ziyaret etti.

Antalya'da 2008 yılında geçirdiği trafik kazası sonrası komaya giren Umut'un, Samsun'da yaklaşık 5 aydır gördüğü rehabilitasyon tedavisi sırasında bakımını üstlenen Gülsüm Kabadayı'nın Antalya'da yaşayan oğulları Tunahan ve Firidevsi Ağar ile İstanbul'da bulunan oğlu Mehmet Ali Ağar, Samsun'daki rehabilitasyon merkezinde Kabadayı'nın Anneler Günü'nü kutlamak için bir araya geldi.
Tunahan Ağar, annelerine sürpriz yaptıklarını belirterek, "Hem özlem hasret hem Anneler Günü vesilesiyle Antalya Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ve valiliğimizin katkılarıyla buraya, hem anneme hem Umut'a ziyarete geldik. Umut'u oldukça iyi gördük, çok değişmiş. Şimdiki hali eski halinden çok daha iyi" dedi.

Firidevsi Ağar da Anneler Günü'nde annelerinin yanında olmaktan mutlu olduklarını söyledi.

Mehmet Ali Ağar ise "Hem annemi hem Umut'u görmek niyetiyle geldim" diye konuştu.

Umut'un bakımı üstelenen Gülsüm Kabadayı da ziyaretten çok etkilendiğini ifade ederek, şunları kaydetti:
"Benim 3 oğlum değil, 4 oğlum var. Ben Anneler Günü'nü Umut'la geçireceğimi zannediyordum. Sürpriz oldu. Antalya Valimize teşekkür ediyorum. Evlatlarımı bana kavuşturdu. Dünyaları verseler bu kadar değerli olmazdı. Çok mutlu oldum. Burada da çocuklarım sevgi seliyle karşılandı. Özel yataklar hazırlandı, buradaki ekibe teşekkür ediyorum."
Kaynak: AA