Küçükçekmece Belediyesi İstihdam Masası 81 Kişiyi İş Sahibi Yaptı

Küçükçekmece Belediyesi bünyesinde hizmet veren İstihdam Masası, işverenlerle iş arayan vatandaşları buluşturarak, 81 kişinin iş sahibi olmasını sağladı.


Küçükçekmece Belediyesi bünyesinde bulunan istihdam masası, iş talebinde bulunan 81 kişiyi daha iş sahibi yaptı. Bu kapsamda, Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen Kariyer Görüşmeleri çerçevesinde iş talebinde bulunan vatandaşlar Çelebi Yer Hizmetleri A.Ş yetkilileriyle bir araya gelerek, firmanın sunduğu part time iş fırsatları hakkında bilgi aldı. 200 başvurunun değerlendirildiği görüşmelerde, 81 kişi iş sahibi oldu.

Daha çok kişiye ulaşmayı hedefleyen Küçükçekmece Belediyesi İstihdam Masası, AREL Üniversitesi Sefaköy yerleşkesinde düzenlenen “Kariyer Günleri” Fuarına da katıldı.

Fuar kapsamında ülke genelinde faaliyet yürüten kurumsal pek çok firma ve markanın yetki isimleriyle bir araya gelen İstihdam Masası yetkilileri, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve İstihdam Masası’nın çalışmalarını tanıttı. Kurulan standa öğrencilerin ilgisi de yoğundu.
Kaynak: İHA